Inga Julfeelings

Några timmar – Luciasim

1 dag – Julfest + utgång

6 dagar  - Mamma fyller år!

10 dagar – Julafton

19 dagar – Sälen

 




I kväll är det dags för det årliga luciasimmet i simhallen. Men det är dock inte jag som har hand om det i år, känns både skönt och lite tråkigt. Hoppas att det blir mysigt i all fall och att jag får lite julfeelings, för det har jag inte riktigt fått än, trots att jag gjort massa juliga saker på senaste tiden; druckit glögg, handlat julklappar och lyssnat på Absolute Christmas på högsta volym i bilen. På tal om julklappar så är jag klar med alla julklappsinköpen redan, känns lite konstigt, jag som alltid brukar vara ute i sista sekund med sånt där. Det är synd att man inte kan berätta om vad man har köp för nått till alla här, men de får ni höra den 25:e. En julklapp har jag faktiskt gett bort och fått redan, nämligen i går på vår ”minijul” med gruppen i skolan. Vi fem hade lottat vem man skulle köpa något till och i går bytte vi paket och fikade på John Chris. Jag skulle köpa något till Marcus, vad ska man köpa nått till en kille för 50-100kr, om man inte vill köpa strumpor eller några öl? Köpte i alla fall ett ”Sanning lr Konsekvens” spel som man lämpligen kan spela på förfesten, och jag tror faktiskt att han tyckte det var kul och blev glad. Funderar på att köpa ett till mig också, kan ju vara kul att liva upp stämningen med någon gång. Av Sophia fick jag ett jättefint svart baslinne, har på mig det i dag, superskönt!

 




Nu ska jag och Hanna åka och handla till Julfesten som vi ska ordna i morgon. Kul att man säger att man inte hinner hålla i luciatåget i år för att ”det är så mycket nu” och så tar man i stället på sig och ordna en julfest för 40 pers, som om jag skulle ha tid med det ;)

 



Puss och Kram Skumbanan !


Bridget Jones

Nu är den sista ”skolgrejen” innan jul avklarad, så nu är det bara några föreläsningar kvar, och sen jullov!!! Jippie!!! Vi redovisade vårt Wedins arbete som det känns som om vi arbetat med hur länge som helst med i dag. Redovisningen gick som en dans, förutom att mina gruppmedlemmar tyckte att jag svävade ut lite i mitt berättande. Men alltid är det väl nått fel på mig ;) Läraren tyckte i alla fall att vi hade gjort det bästa arbetet av alla, så nu känns det inte helt förgäves med alla bilturer Vällingby för att träffa gruppen.



Efter skolan var jag hos naprapaten för att få bukt med min rygg. Visste knappt vad en naprapat var innan, det visade sig vara en inte allt för ful kille på ca 25 år och besöket var ju en upplevelse jag sent kommer att glömma. Kände mig som Bridget mer än någon gång tidigare. Tänker inte gå in på några pinsamma detaljer, men jag kan ju ge er några tips ifall ni någon gång får för er att besöka en snygg naprapat: Ha på er era rejälaste trosor, absolut inte string. Se till att ha nyrakade ben, absolut inte femdagarsstubb. Och se till att vara någorlunda påläst om vad en naprapat sysslar med och vad olika muskler heter. Inför nästa behandling ska jag vara lite mer förberedd säger jag bara.



I går var jag på något så flott som herrlagsbasketmatch. Blackeberg mot Hallstahammar. Det var ju också en upplevelse i sig, ganska kul faktiskt.  =) Det var Marcus som spelade och han var jätteduktig och gjorde många mål, men tyvärr förlorade dem ändå.




 

I morgon ska jag och Hanna till Sickla och försöka få tag på lite julklappar. Sen blir det träning och mys med pojkvännen. På lördag är det dags för ICA igen, och på kvällen ska vi hem till en annan simtränare och dricka glögg. På söndag ska jag försöka ägna hela dagen åt Dennis för en gång skull, vi tänkte gå på stan och kanske på julmarknad eller nått annat mysigt. Känns i alla fall skönt med en helg där man verkligen inte behöver plugga, eftersom en ny kurs startar på måndag. Investering och finansiering, låter inte allt för roligt.  




Nu ska jag sova riktigt gott tänkte jag, hoppas ni också gör det!