Hälsning från After Skin!

Hej Hopp!!!

Tänkte bara lägga in en liten after-ski hälsning i från ett underbart Åre,  när man nu fick låna intenet här och allt..

Vi har det kanonbra :o)


Vi drar till fjällen...

Nu tror jag att allt är packat och klart inför morgondagen. Jag och älsklingen ligger i sängen och ska sova, måste bara vänta på att våra skivor ska brännas klart. Klockan är ställd på 06.00 i morgon, kl. 07.00 ska vi hämta våra medresenärer, det tar ju ett tag att köra så vi måste börja tidigt. Jag kommer att ta den första körsträckan, innan den tunga trafiken hunnit ut på vägarna ;)  

 

Så nu kommer det vara dött här på bloggen en vecka fram över. Typisk att jag ska åka bort nu när jag äntligen tycker att jag börjar få lite flyt på bloggandet. Nej gud, nu blev jag sådär klagande igen, det är ju inte typiskt (negativt) att jag ska åka bort. Det ska bli helt underbart skönt, och jag är sssåå tacksam för det.  Fick ju klagomål i en kommentar från min främsta kritiker här i livet Max över att han tycker att jag bara klagar och gnäller för riktiga i-lansproblem här på bloggen, hoppas att ni inte håller med honom, och förstår att det ofta är lite ironi i dessa eventuella klagomål.  

 

Ha en underbar vecka här hemma! ! !


Sommarjobb fixat :o)

image176

Har preis fått reda på att jag får jobba på Handelsbanken i sommar, och inte på vilket kontor som helst utan ute på Dalarö. Perfekt, mycket bra erfarenhet och nära till landet :o)

Så på den här lilla gatan (mitt emot det röda huset) kommer jag att finnas om ni behöver hjälp med några bankärenden i sommar. Mysigt!

image177

Båtnamn ? ? ?

Dennis familj har köpt en segelbåt, tror att det är en sån här:


image175

 

Problemet är bara att de inte kan komma på nått bra namn till den. Båtnamn är det stora samtalsämnet där hemma just nu. I dag kom jag på det bästa förslaget hittills (tycker jag i alla fall).


Micro De ´Fasa

 

Som i Micke, Rosie, Dennis, Fanny och Sara :o) Bra va! Låter som ett riktigt sjörövarskepp. Sen ska de ha en döskalle under namnet också.

 

Är det någon annan som har ett bra tips på båtnamn? Gärna nått lite fyndigt eller roligt...


Behöver ny parfym


image174

 

"Min" parfym (Armani City Glam) är slut! Har ju några andra halväckliga dofter att ta av så länge men känner verkligen att jag måste ha min gamla vanliga, tråkig som jag är. Funderar på att köpa den i morgon på Åhléns för 20% kupongen man fått som gäller i helgen.

Vad har ni för favorit parfym? Skulle egentligen vara kul att pröva någon ny. Men samtidigt har jag köpt många parfymer i mina dagar som jag inte använt. Gillar även Armaniparfymernas flaskor så mycket. Man behöver inte vara rädd att de ska gå sönder, utan kan bara slänga ner dem i botten på väskan. Mamma har Armani White den är också himla god, men den kan jag ju låna av henne.


En eftermiddag på stan, med allt vad det innebär...

Phhuu, har precis kommit hem från en eftermiddag på stan, och jag känner mig alldeles slut. Varför blir man alltid så himla seg och sömning när man kommer hem från en runda på stan, vill bara gå och lägga mig nu?

 

Efter skolan åkte jag till mamma och lunchade med henne i lunchrestaurangen på hennes jobb, jag åt en pasta och hon åt fisk. Sen gick jag runt på stan alldeles själv i några timmar. Jag gillar faktiskt bäst att gå på stan själv, i alla fall när man har saker att uträtta, annars blir det så himla oeffektivt och så känner man sig jobbig när man flänger runt hit och dit dragandes på någon annan stackare. Införskaffade mig i alla fall bland annat en ny mössa, en ?slappis-bh? och en present till Sara (Dennis syrra som fyller år i morgon).

 

Ett till gå på stan fenomen förutom att man blir så himla trött, och som nog är ännu värre är att jag alltid blir bajsnödig när jag går på stan. Ungefär som att man alltid blir det när man leker kurragömma. Exreemt jobbigt! Då får man ju inte någon ro att titta på någonting ordentligt, utan går bara runt och stampar och känner sig helt svimfärdig typ. Men det är antagligen bara jag som alltid har detta problem.

 

När jag till slut hade gett upp och skulle börja bege mig hemåt stötte jag helt oväntat ihop med Hanna och Mattias i Sergelgången. Då var jag ju bara tvungen att följa med dem och ta en kaffe, medan de åt lunch.

 

Nu ska jag nog göra kvällens simpass?

 

 


Pappa

Om några timmar, tre närmare bestämt, har ett helt år passerat utan att du funnits här hos oss Pappa. Kan inte sova, precis som jag inte kunde för ett år sedan heller, så jag skriver av mig lite tankar i stället. Kan inte fatta att det gått ett helt år, saknar dit så otroligt mycket!
Ibland brukar jag tänka på hur jag skulle reagera om du bara kom in genom dörren här hemma helt plötsligt, precis som förr, svettig och blöt efter att ha cyklat hela vägen från jobbet.
Skulle göra vad som helst för att få uppleva detta igen, att få krama dig igen och känna lukten av ditt pappahår, ligga med mitt huvud på din mage och titta på tv, prata med dig, kanske till och med få gnälla lite på dig.

 

Jag tycker det borde vara så att den dagen man dör på, får man sedan komma tillbaka och "hälsa på" på varje år därefter, bara över dagen. På så sätt skulle du kunna få se Max i hans stiliga permisuniform och se hur fint ert rum har blivit nu när vi gjort om det. Du skulle kunna få klaga lite på min slarvighet och berömma mamma för allt som hon numera själv klarar av så bra. Vi skulle kunna ta en sväng ut till landet och hälsa på Päggy, och sen skulle farmor kunna komma hit och laga kroppkakor till middag. Så småningom skulle jag och Max kunna passa på att gifta oss den 23:e januari, och du skulle kunna få träffa dina barnbarn.
Är det för mycket begärt?
Om jag vore Gud skulle jag se till att det fanns en sån här dag.

 

Det finns inte ord för att beskriva hur orättvist livet är. Vissa gamlingar vill inget hellre än att dö, medan vissa får leva alldeles på tok för kort. Se bara på den 20 årige simmaren Martin Escobar som helt plötsligt rycktes bort från livet förra veckan, vad finns det för rättvisa i det? Pappa fick i alla fall leva ?halva? livet, och jag försöker hela tiden intala mig att det var ett väldigt bra halvt sådant. Men ändå så är det så otroligt mycket han går miste om att få uppleva.


Jag är oerhört tacksam för de åren du fanns här pappa. När jag så här i 22-årsåldern ser tillbaka på min barndom ser jag bara ljusa minnen. Jag tror att jag och Max är lyckligt lottande gällande vår uppväxt, jag tror inte att det finns många som haft en så fin och trygg uppväxt som vi. Vi har haft en pappa som har engagerat sig och brytt sig om oss till hundra procent tills för ett år sedan, och det är jag så lycklig över. När jag känner mig ledsen och nere brukar jag försöka tänka på allt bra vi haft tillsammans, i stället för allt hemskt som hänt och allt vi aldrig kommer att få uppleva ihop. Då brukar det faktiskt kännas mycket bättre?

 

Ä l s k a r D i g!

 

 

 


Lulis stavningsskola :o)

Det finns ett litet svenskt vanligt ord som alla bloggare, och då menar jag verkligen alla, verkar ha oerhört svårt att stava till. Det stör mig faktiskt oerhört mycket, så jag skriver detta inlägg nu för att kanske få några personer där ute att lära sig stava till detta ord för gott.

 

Ordet är V Ä L, som i "det gick väl bra" och "det vet väl att jag fyller år i morgon"

 

Alla stavar detta ord vell eller väll, nästan ingen stavar det rätt. Det är väl kanske inte så farligt när mina små simtjejer som går i sexan stavar det vell, men har man avklarat högstadiet tycker jag att man måste kunna stava till detta lilla ord. Nu vill jag inte framstå som någon bitter kärring som petar i folks stavning på deras bloggar, för jag förstår att man inte tänker på hur man stavar då, och att man skiter fullständigt i det. Jag bryr mig inte själv om hur jag stavar då, skulle man göra det skulle man nog inte få många rader skrivna. Det är bara det att jag tycker att det bör vara en självklarhet att stava till det ordet, och stavar alla det vell "bara på sin blogg" blir det nog lätt att man gör det på nationella proven i svenska också eller kanske till och med magisteruppsatsen. I och för sig är det inte så konstigt att folka har svårt att stava till väl, när man hela tiden ser det stavas på andra sätt, i alla fall på Internet.

 

Ett annat ord som jag kom på nu som jag själv har riktigt svårt att hålla koll på är E N D A som i "det fanns bara en enda lite bulle kvar", egentligen är det väl inte så svårt, det är bara det att jag gärna skriver Ä N D A i stället när jag menar enda. Ända är ju nått helt annat (rumpa), "det fanns bara en rumpa liten bulle kvar" låter ju inte så värst bra?

 

Aja, färdigtjatat. Hoppas någon lärt sig stava detta ord för alltid nu, så var inte det här inlägget förgäves?

 

 


Lite Pics...

Påminde Sandra i dag om att det inte kommit upp några bilder från nyår på fejjan ännu, tydligen blev hon skittaggad av den påminnelsen och la genast upp bilder från både vår Sälenresa förra vintern och nyår...

Titta och njut!

Sälen - 07:

   
 
     
   


Nyårsafton - 07/08:

   
   
 

Springa eller inte springa?

I dag fick jag inbjudan till Vårruset och Tjejmilen hem i brevlådan. Blev väldigt sugen på att anmäla mig nu på en gång, så att jag har något att träna inför. Det är bara det att jag har anmält mig till Tjejmilen de senaste 3 åren utan att sen springa. Det är inte det att jag inte tränar inför det, för det brukar jag faktiskt vara ganska bra på sådär under sommarlovet. Men det kommer alltid någonting i vägen just den där helgen i slutet av augusti. Förra året var jag tvungen att lägga min årliga kräftskiva just den helgen, då det bara var den helgen som passade. Men i år ska jag nog inte ha någon kräftskiva, så det problemet får jag nog inte i år. Förr förra året eller om det var ännu ett år sedan var jag på en helt hemsk urflippad mardrömsfest några dagar innan och stukade foten m.m. Så då rök det loppet då med, men då var jag i alla fall där och hejjade på Hanna och Sandra. Aja men hur som helst så får ju de där Tjejmilen anmälningarna mig att ?hålla igång? på sommarlovet, så det kan nog vara värt att göra ett nytt försök även i år, och så får jag väl försöka prioritera lite bättre.

 

Vårruset kanske jag ska ta och springa med mina simmartjejer, gjorde det för två år sedan och det var j en mysig grej att göra, även om regnet öste ner när vi skulle ha picknick efteråt?


 

image149

 

 


Rena lakan, ny kurs och hälsovecka

Upplevde just höjden av jobbighet. Kom hem efter simträning följt av ett hårt boxpass, duschade, åt lite, skrev ut morgondagens oh-bilder, borstade tänderna och stapplade in i sovrummet för att stupa ner i min sköna säng. Precis då ser jag att sängen inte är bäddad, eller bäddad är den väl i stort sätt aldrig, men att den inte har några lakan överhuvudtaget eftersom jag tvättade dem i dag. Suck! Finns inget värre än att bädda i ordning med rena lakan, det är så tråkigt och bökigt. Det ska absolut inte vara mitt "ansvarsområde" i mitt framtida hem. Men däremot finns det inget skönare än att nu ligga här nytränad och nyduschad i sin sköna säng med mjuka lakan som doftar sköljmedel om sin bara kropp, lovely!

 

image147

 

 

I morgon börjar en ny kurs Vetenskap och metod, kan mycket väl tänka mig att det kommer att bli den tråkigaste kursen jag någonsin läst. Inte tror jag att jag kommer att ha någon nytta av den heller. Dessutom kommer jag att missa 80 % av alla föreläsningar pga. min Åreresa. I vanliga fall brukar föreläsningarna vara ganska utspridda över kurstiden (typ två-tre i veckan), men inte nu minsann när jag har bestämt mig för att för en gång skull missa en vecka i skolan, så ska alla föreläsningar tränga ihop sig på en enda vecka, flera varje dag, suck! (lång mening där)

 

För övrigt har jag bestämt mig för att vara supernyttig och hälsosam den här veckan, för att kompensera nästa veckas chips, drinkar och choklad med vispgrädde (i och för sig kommer vi ju att åka snowboard hela dagarna, men jag vet ändå av erfarenhet hur svulliga de där veckorna brukar vara). Så om jag är jätteduktig den här veckan och inte så duktig nästa, så blir det ju förhoppningsvis + - noll. Det har gått väldigt bra i dag och i går faktiskt (bestämde mig i går). Jag har tränat båda dagarna och bara ätit nyttiga saker. I morgon hinner jag inte träna, men sen ska jag försöka träna alla dagar resten av veckan. Återkommer med hur det gick med den saken?


 image148

Så här kommer jag att se ut i slutet av den här veckan ;)


Nattinuffsan alla godingar!!!


SlappiS DaG

Härligt att vara ledig i dag och inte ha några måsten, känns som om det var länge sedan jag hade en sån slappdag nu. Jag sov till nio i morse, gick upp och satte mig framför datorn och åt frukost (stor kaffe + Yoggi Blåbär med linfrön). Började kolla lite på seriesimslaget, som det är dags att ta ut nu inför första deltävlingen. Jobbigt det här året när man inte har någon koll alls på de minsta simmarna som ska vara med ännu (97:or!), hoppas att det blir bra i alla fall. Resten av dagen har jag bland annat städat av lite här hemma, hämtat Max i Berga och varit och tränat. Nu är snart lax och spenatpajen färdig och den ska avnjutas framför tv:n tillsammans med mamma, Dennis och Max?

 

image146

 

 

Kul med sånt gensvar på min fråga tidigare i dag föresten :o) ! (not)

 

 


Bästaste låten???

Okej mina vänner, behöver er hjälp!

 

Till vår bilresa upp till Åre nästa vecka ska alla bränna varsin skiva med sina absoluta favoritlåtar. Jag har ju självklart några låtar som jag aldrig tröttnar på, men jag skulle gärna behöva lite inspiration från er på bra låtar. Jag hade tänkt bränna en lugn cd och en party-cd. Så nu vill jag att alla som läser det här kommenterar med att skiva ner er bästaste låt (ni kan ju vara anonyma om ni inte vågar stå för er musiksmak). Om ni bara fick lyssna på en enda låt i resten av era liv vilken skulle ni välja då? Eller ni kan ju välja en lugn låt och en låt man "taggar till" av om ni vill, så jag får förslag till båda skivorna?

 

Tack på förhand!!!


 


TENTAÅNGEST!!!!!!!!!!

Gud vilken tentaångest jag har, känns som om jag bara har legat och vridit mig hela natten?

Och det blir ju inte bättre av att tentan inte är förrän kl. 14, så att jag måste gå runt här hemma och vara hispig medan jag väntar på att få åka till skolan. Sen ska vi dessutom tvingas sitta och skriva ända till kl. 20, kan det vara mänskligt att hålla sig fokuserad så länge?

 

Nu till någonting roligare! Pratade med en kompis från högstadiet på msn, och hon betättade att hon väntar barn. :o) Ett riktigt tecken på att man börjar bli vuxen, att ens jämngamla kompisar börjar få barn. Tufft! Hon frågade om inte jag (vi) också skulle ha barn snart? Det var nästan så att jag bara ?ja jo det ska vi vänta på mig, jag vill också?. Men nä, några år måste vi nog vänta? När vi ändå är inne på barnaväntningar så är det en i min klass som väntar barn som ska få barnet typ i morgon, undra om det har kommit än, eller om hon kommer och skriver tentan idag? Hoppas inte jag hamnar nära henne i så fall, för då kommer jag nog inte kunna koncentrera mig :o). Tänk om vattnet går då mitt under tentan, coolt?

 

Aja håll alla era tummar och tår för mig i dag mellan kl. 14-20 :o)


Pluggsöndag

Åter igen gryr dagen, och jag ställde klockan för att hinna upp och plugga nån timme innan alla andra vaknar. Mina ögonlock kan dock inte riktigt hålla sig uppe, så jag måste vänta lite innan jag sätter igång.

 

Kl. 12 ska jag och Dennis åka iväg på några lägenhetsvisningar. Ingen av lägenheterna verkar sådär Wow! Men de kan ju vara bättre i verkligheten än på bilderna. Sen tror jag att det är bra att gå på så många visningar som möjligt, så att man lär sig lite om vad man vill ha och inte ha?

 

I går var jag och Phia oerhört flitiga, och satt och pluggade stenhårt ända till kl. nio på kvällen, en lördag! Jag åt middag där, och det var supergott, världens finmiddag hamnade jag på helt oväntat. Man har ju i och för sig förstått att de alltid äter goda och vällagade middagar genom att jämföra våra matlådor. När jag har med mig en fryst minipizza, har hon med sig oxfilé med svampsås och potatisgratäng typ. Och nej mamma, jag klagar inte, vi äter också god mat, bara inte lika ofta. Men det är ju förklarligt med tanke på att de oftast bara är vi två hemma och vi kommer hem sent båda två. Men när Max är hemma, då jädrans slår vi på stort, i dag blir det exempelvis tacos :o)

 

Förresten köpte jag en hjälm igår :o) Stannade på Bromma Skidsport lr vad det nu heter på väg till Phia. Tänkte att jag bara skulle köpa den på öppet köp, och sen när den skulle bli utbuad av Dennis och Max när jag kom hem skulle jag lämna tillbaka den. Men de tyckte att den var helt ok, skönt, nu har jag det ordnat.

 

Nä nu måste jag grotta ner mig i avskattningar och räntefördelningar och allt vad det är?

 


Ogifta Par...

God morgon mina vänner?!

 

Har precis ätit frukost och ska snart åka iväg till Eriksdalsbadet för att titta på Linneas 50 fj på DM. Sen ska jag till Thordilshallen, vart nu den ligger, och titta på när Phias baskettjejer spelar nån match. Sen ska vi hem till henne och plugga resten av dagen. Var där i går och pluggade hela dan också, och nej, jag har inget liv just nu?

 

I går kväll träffade jag och Dennis Hanna och Mattias för middag  och lite planering av vår fjällresa. Det blir nog väldigt trevligt hoppas jag, fast också lite intressant att se hur det går ur relationssyfte och hållasamssyfte, då det uppkom några små dispyter om currysåser och kyckling bara under detta möte ;). Ska kalla trippen till Åre ? 08 -  a la Ogifta Par?

 

Nu måste jag snabba mig lite så jag inte missar Linneas lopp, hej hopp!


Snart Åre :o)

Eller snart och snart, om 19 dagar typ.. Men jag måste tänka att det är snart , nu när jag bara sitter och pluggar skatter hela dagarna, måste ju ha någonting roligt att se fram emot då...

Tror i alla fall att det kan bli en riktig toppenvecka :o)

image145

Helgrapport!

Nu är jag inne i en ny period tvåveckorsperiod av hårt tentapluggande, suck! Så antagligen kommer jag att blogga lite mer än vanligt nu, eftersom jag kommer att sitta hemma hela dagarna, alltid nått positivt i det hela...


Denna gång är det beskattningsrätt som ska in i hjärncellerna. Ganska roligt än så länge faktiskt, men det blir ju aldrig kul när tenataågesten kommer krypande och man får panik.


Nu tar vi helgen i korthet:


Fredag:
Sov hos Dennis och åkte med honom hem när han skulle börja jobba, var alltså hemma jättetidigt. Men gick och la mig några timmar igen. Pluggade ett litet tag samtidigt som jag åt frukost. Sen åkte jag och Max till IKEA, där vi mötte upp mamma som kom direkt från jobbet. Vi köpte garderober till mammas nya rum, och lite annat smått och gott. Väl klara där blev det jättestressigt, när jag insåg på parkeringen att jag skulle vara i Solna om en och en halv timme på middag, och först skulle hem och byta om. Efter mycket stress han jag tillslut dit någorlunda i tid. Det var Hannas skolkompis Ellie som bjöd på middag och tjejkväll. Jättegod mat och superfin lägenhet, den hade varit perfekt för oss ;) Rökte även vattenpipa för första gången i mitt liv, fast måste säga att det inte var nå märkvärdigt alls, massa rök i munnen bara. Ganska tidigt tog vi en taxi till Medborgarplatsen, där vi gick till en bar som jag verkligen kan rekommendera som heter Vampire Lounge som ligger under Östgöta Källare. Perfekta "ta en drink stället", de hade hur många cocktails, glassdrinkar, fruktdrinkar och klassiska drinkar att välja på som helst (alla för 77 kr) och atmosfären var lite som om man var utomlands. De spelade skön musik, men inte för högt så att man inte hörde vad man pratade om. Helt klart bästa baren jag varit på i Stockholm, pröva!


image143


Lördag:
Dennis fyllde år!!!! Jobbade först mellan 10.30-11. Åkte sen till Dennis på släktkalas. Mamma och Max var också med. Jag har haft riktigt svårt att komma på var jag skulle köpa till honom, eftersom det precis har varit jul och det känns som om jag köpt tröjor till honom de senaste födelsedagarna. Till slut blev det i alla fall 4 paket:


Paket 1:
2st duschhanddukar och 2 st handhanddukar från Gant. Jättefina! Får dock inte börjar användas förrän vi flyttar ;)

Paket 2: "Hans" parfym och deodorant i en presentbox

Paket 3: Calvin Klein kalsonger

Paket 4:  En jättesmart hjärtformad grytlapp från designtorget


Söndag:        
Tänkte åka hem och plugga direkt efter frukost, men då lurade Dennis med mig på en lite bilfärd till skogarna utanför Tungelsta i snöslasket. Han skule köra dit en lastbil till någon chaufför och behövde ha skjuts tillbaka sen. Det skulle "gå fort" men tog tre timmar, så där rök pluggningen den dagen. Fick dock en hel bensintankning som tack, så helt hemskt var det dock inte. På eftermiddagen gick jag och mamma och Jörgen på ett en och en halv timmes  styrke-stationsspass på Friskis och körde skiten ur oss, men det var jättekul. Direkt efter var det dags att åka till simhallen och köra skiten ur simmarna också!


Hjälmångest

I dag gick jag upp early in the morning för att ha morgonträning med simbarnen. Efter träningen åkte jag Hanna och Max en sväng till Länna för att titta på snowboardhjälm som Hanna tycker att vi ska införskaffa oss till vår fjällresa. Jag tycker väl i och för sig också att det vore bra att med hjälm, det är bara det att alla hjälmar som är jättesnygga och tuffa på hyllan får jag inte ens på mitt feta huvud utan att det känns som om pannan ska sprängas. Och om jag väl får på mig en XL hjälm så ser jag ut som en riktig dundernörd med ett bautahuvud, speciellt bredvid Hanna som ser skitfin ut i nån tuff hjälm i storlek S. Jag lovar att hon bara har kommit på den här hjälmidén bara för att hon vill vara snyggare än mig i backen, typiskt ;). Fast nu vill jag ändå hitta en hjälm, för nu känns det verkligen som om jag kommer göra världens vurpa och hamna i koma i tre år om jag på grund av min fåfäga inte köper en hjälm. Sen åker man även mycket bättre och säkrare, och vågar ta ut svängarna mer om man vet att man har någonting som skyddar sitt lilla huvud.


När jag konstaterat att jag måste banta huvudet några kilo (undra om det går), gav vi upp och åkte till Farsta en sväng, tog en fika, och gick en lite sväng där, men ingen av oss hittade något kul.


Väl hemma igen så pluggade jag effektivt i två timmar. Sen var det dags att jobba igen.


Nu har jag precis ätit ostkaka med sylt och grädde, smaskens! Måste snart sova för det är morgonträning i morgon igen, men först måste jag vänta på att Max och Dennis lagt klart golvet i mammas rum, för de väsnas så...


Några frågor får sammanfatta det gångna året

Hittade några bra frågor för att summera det gångna året på någon anans blogg;



Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Självklart, massor av saker...


Höll du några av dina nyårslöften?
Förra året bestämde jag och Jörgen oss för att träna minst 3 gånger i veckan, det har faktiskt gått ganska bra med det.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Näe

Dog någon som stod dig nära?

Mmm...

Vilka länder besökte du?
Malta, Spanien, Grekland, Danmark, Norge

Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
En egen fin lägenhet skulle ju inte sitta fel.

Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Datum och datum, men jag kommer troligtvis aldrig glömma den 23:e januari, och Pappas begravning. Kommer nog även alltid minnas Max student, och de resor jag gjort.


Vad var din största framgång 2007?
Ja du, det får väl vara att jag tagit mig igenom ytterligare ett års studier...

Vad var ditt största misstag 2007?
Att jag kanske inte sa precis allt jag velat säga till pappa medan jag kunde.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Var riktigt risig i någon vecka efter Mallis i somras, men annars har jag klarat mig ifrån några större krämpor.


Bästa köpet?
Min dator, resorna, svarta Lindexjeans för 200 kr och en ny Timbuk väska som jag använt flitigt, träningskort... Resten var nog mest skit ;)

Vad spenderade du mest pengar på?
Hmm, en salig blandning av saker skulle jag tro. Men troligtvis mest på kläder, kurslitteratur och bensin.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, många många saker :o)


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Jag tvivlar på att jag kommer att bli påmind om just år 2007 om jag hör någon av mina favoritlåtar i år om tio år. Men om jag ska välja några låtar som legat mig varmt om hjärtat i år får det bli: Hallelujah, Trying to recall, Om du lämnade mig nu, Shorline mfl.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har nog varit ledsnare i år, fast samtidigt har jag lärt mig att uppskatta livet mycket mer än tidigare, så på sätt och vis har jag nog varit gladare också.

Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit vara mer på varje dag


Vad önskar du att du gjort mindre?
Jämrat och ojjat mig över saker i onödan, som tentaresultat till exempel.

Hur tillbringade du julen?
Med mamma, Max, Dennis, moster, morbror och kusiner först, och sen senare på kvällen med Dennis familj och släkt.


Blev du kär i år?
Blev och blev, men fortsatte vara...

Favoritprogram på TV?
Prison Break, Andra Avenyn, Anna Phil, Ensam mamma söker

Bästa boken du läste i år?
Stig Larsson böckerna

Största musikaliska upptäckten?
Lars Winnerbäck


Vilken kändis var du mest sugen på?
Haha, ingen faktiskt


Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Jag var på simtävling i Sollentuna, som vilken annan söndag som helst, det var inte ens någon som orkade gå upp och sjunga för mig på morgonen. Men däremot blev jag ordentligt firad av tjejkompisar och släkt under fredagen och lördagen innan.


Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Verkligen...

Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Klänning eller mjukisar ;)

Vad fick dig att må bra?
Min familj, vänner, resor, mina simbarn m.m.


Vem saknade du?

Pappa

Jag har stora förväntningar på 2008, och hoppas att det kommer att bli ett hejdundrande år på alla sätt och vis...