Resumé

Tentan gick bra hoppas jag, och sedan dess har det varit fullt upp…

 

Liten resumé:

 

Förra helgen: Bondpremiär och kryssning. Mycket trevlig helg med gamla vänner, men jag förstår inte riktigt dem som orkar åka på dessa kryssningar var och varannan helg…

 

 


Veckan som varit: Har jobbat hela veckan på Handelsbanken i Farsta Centrum, och ska jobba där kommande vecka också. Väldigt trevligt kontor måste jag säga. Kvällarna har varit späckade med antingen kvällsföreläsning eller simning, så det har inte varit en lugn stund över.

 

Helgen: I fredags efter jobbet åkte jag och mamma på Hälsomässan och Mat och Vin mässan. Det var riktig mysigt, var bland annat på en riktig vinprovning. Kan rekommendera ett vitt vin som heter Orballo Albariño (2696) äntligen ett gott friskt vitt vin som inte smakade fylla..



 

 

I går jobbade jag också, min vanliga lördag på Skanstullskontoret. Efteråt hämtade Dennis upp mig och vi åkte till IKEA och Outletten i Barkaby. Köpte bland annat lampor, kuddar och en jättesöt halmgris. Sen åkte vi hem och hade en riktig myskväll med pizza, Ben&Jerry’s och hyrfilmer (Bucket List, Dumpad och Fjärilden i glaskupan).

 

Idag sov jag för en gångs skull tills jag vaknade, utan att ställa klockan. Dagen har spenderats med att pyssla här hemma, köpt utebelysning till vår lilla häck, varit i simhallen, när jag kom hem var Dennis pappa och syster här för lite fars dag fika…