Månadens boktips!

Har precis läst ut När livet stannar av Malin Sävstam. I boken berättar Mailn själv i dagboksform om hur hon förlorade två av sina tre barn, sin man och tre nära vänner i flodvågskatastrofen. Om hur hon och hennes son genomlever de första åren efter den tragiska förlusten.


Boken är intressant och gripande, och man vill inte riktigt lägga ifrån sig den, även om den inte är spännande som en deckare. Det är en bok alla borde läsa för att glädjas mer åt allt livets goda, och ta till vara på varje dag, för man vet aldrig vad som händer i morgon.


Boken kan säkert vara till hjälp för människor som själva drabbats av stor sorg, det vill i alla fall många bokrecensenter hävda. Men jag kan känna att sättet att hantera sorg är någonting väldigt individuellt, alla reagerar olika, så att läsa den här boken om man själv varit med om någonting liknande kan nog snarare få en att börja grubbla på "hur man bör känna" och "varför hon reagerar som hon gör i vissa situationer" vilket kanske kan kännas påfrestande att fundera över, men kanske också nyttigt? Jagv tror i alla fall mer på att läsa den här boken för att få en tankeställare och njuta av hur bra man har det, och ta till vara på livet just i dag...

image69


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback