Bakslag igår

Har precis varit på morgonspinning, applåder till mig! Det är verkligen sjukt motbjudande att gå upp från den varma sköna sängen när mobilen väcker en och man kommer på att man bestämde sig för att vara hurtig och gå på spinning så där tidigt kvällen innan. Men såhär efteråt känns det hur bra som helst, skönt sätt att starta dagen på. Spinninginstruktören Aron hade dock gjort ett nytt pass morgonen till ära, men det var bara en massa konstiga låtar som man aldrig hade hört varav varannan låt var tung hårdrock så det var en besvikelse. Hoppas att han insåg själv att det var helt kass musik och gör om det till nästa torsdag, för bra och peppande musik är verkligen A och O för ett bra spinnpass.

 

I går var Madde och Phia här hemma hela dagen för att det var tänkt att vi skulle skriva seriöst på uppsatsen. Men efter en hel dag hade vi typ skrivit fyra nya rader (som inte ens var bra), gud nu känns det verkligen som vi har kört fast. Typiskt, när det kändes så bra i början av veckan. Vi hann däremot med att äta desto mer våfflor, prata desto mer, titta på lägenheter och resor på nätet, sova en stund, se på Greys Anatomi, ganska slapp och trevlig dag helt enkelt dock bara inte så effektiv i uppsatssyfte. Det är nog nackdelen men att skriva uppsatsen med kompisar, att det inte blir så effektivt. Om man skriver ihop med några man inte känner är det ju inte så att 85 % av tiden går åt till att diskutera livets alla härligheter förutom just uppsatsen. Det är nog inte heller så att man lägger sig och sover ett tag eller ställer sig och gör våfflor eller scones. Men ack så himla mycket trevligare det måste vara :o)

 

Nu ska jag nog se på några fler Greys avsnitt innan det är dags att åka till skolan och träffa mitt dreamteam igen, hoppas vi kommer någon vart idag?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback