080910

Så var ännu en dag snart till ända. Dagen har mestadels ägnats åt att sy gardiner till vardagsrummet, säger man vardagsrum när kök och allt liksom sitter ihop förresten, känns lite fel, som om det vore värsta salongen. Aja gardiner till fönsterna bakom soffan har jag i alla fall sysselsatt mig med att göra klart. Det blev dock inte riktigt helt klart, men förhoppningsvis blir det färdigt i morgon. Sen är vi nog så gott som klara med lägenheten, bara lite fler lampor, en dörrmatta och lite andra småsaker som behövs.


Kvällen tillbringade jag på Universitetet. Kursen i beskattningsrätt som jag läser nu är nämligen en kvällskurs på halvfart, en kväll i veckan över hela terminen. Måste säga att det känns lite mysko att åka till stan och skolan klockan sex när alla andra är på väg hem. Föreläsaren var som tur var jättebra! Kan man få en tre timmars föreläsning om moms att gå jättefort och vara superintressant måste man ju verkligen ha lyckats med sin uppgift som föreläsare. Om jag nu skulle få för mig att bli revisor sen nästa höst när jag ska ut och jobba, så skulle jag nog vilja bli skatterevisor. Ni får tycka vad ni vill, jag vet nog hur ni tänker; Först ska hon bli årets torraste yrke revisor och som inte det vore nog ska hon dessutom specialisera sig på skatt, kan det bli värre? Men då får ni väl tycka det då, jag tycker i alla fall det verkar kul...


Nu ska jag nanna, ligger redan i sägnen men den känns väldigt stor och tom för Dennis är på fotbollsmatchen.


Kommentarer
Postat av: Helena

Inte visste jag att du kan sy! Hrrm... vi skulle behöva lite hjälp med VÅRA vardagsrumsgardiner... Tyg köpte vi för två år sen, men syendet har inte ens börjat... =)

Postat av: Sofie

Jag tycker inte det verkar så torrt. Dessutom verkar revisorerna vara rätt bra på att festa.

2008-09-11 @ 19:52:04
Postat av: Max

Tycker du det verkar kul - eller minst tråkigt?

2008-09-12 @ 13:26:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback